Begin het Nieuwe Jaar met God.

Els Hengstman-van Olst

Mag God in dit Nieuwe Jaar
jouw hart en ziel aanraken,
want Hij alleen kan door Zijn Liefde
zelfs de hardste harten kraken!

Nee Hij wijst je echt niet af
Zijn grote Liefde zoekt je op
en Zijn intense passie en genade
zet menig leven op z'n kop!

Laat Hem maar in 't Nieuwe Jaar
je genezen van jouw wonden,
oh Hij is vol verlangen om te helpen
daarom stierf Hij voor jouw zonden!

Begin opnieuw, God heeft een plan
ja maak een nieuwe start,
geef je over en vertrouw Hem
Hij geneest jouw gebroken hart!

Mag God als een trouwe Vader
jou in dit onbekende Nieuwe Jaar
steeds weer helpen en ondersteunen
want Hij staat altijd voor je klaar!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Begin het Nieuwe Jaar met God.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.