INLOGGEN
«»

Kinderleed.

 Verdwaast en verloren
 tussen het puin
 Verdrietig en ontdaan
 een klein jong kind
 helemaal alleen
 Rondom haar klinkt geroep
 en gehuil in haar oren
 snikt ''mama waar ben je heen''
 Te hoog is het puin vol mensen
 die niet meer bewegen
 zo bang om verder te gaan
 Het knagen van honger,
 zo'n roep naar dorst
 heel zorgvuldig likt zij
 een voor een iedere traan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

18-01-2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kinderleed.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.