Onuitwisbaar

Joris Olivier


Al ben je niet bij mij,
ken ik jou nog alleen van zien,
ben ik bij jou in elk jaargetij,
weet, ik jou voor altijd dien.

Jouw beeld is altoos in mij,
ik draag je in mijn hart steeds mee,
ben door jou zo innig, innig blij,
jij, bent mijn onuitwisbare toverfee.

Jij bent altijd in mijn gedacht,
ik wil niet zonder jou,
droom van jou elke lange nacht.

Mij deert noch hitte noch kou,
als ik op jou wacht,
blijf jou trouw; ik hou van jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 07-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onuitwisbaar’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.