INLOGGEN
«»

Liefdesspel

"Wil je niet een poos met mij vermeien
laten wij ons neervlijen
dijen tegen dijen
om erop los te vrijen

laat de liefdesstromen pulseren
laten we ons neerzakken in kussens met veren
in ons naakte niks, zonder kleren
om ons op de erotiek te fixeren"

laat de passie stromen
als rijpe perziken van bomen
we hoeven niet te schromen
in het huis van hartstocht te mogen wonen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefdesspel’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.