INLOGGEN
«»

Wat een vrouw!

De vrouw had ferme afmetingen
bedacht hij
goddelijke curven
bedacht hij
monumentale boezem
bedacht hij
benen voor zijn oerinstinct
bedacht hij
smeltend porseleinblauwe ogen
bedacht hij
en klein strak kontje
bedacht hij
bruine krullen als een waterval
bedacht hij
en ze is de liefste van de wereld
bedacht hij
én die vrouw is van mij!
lachte hij
en hij bedacht
jij bent mijn vrouw
en ik blijf jou trouw
mijn vrouw
dat bedacht hij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat een vrouw!’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.