GEEN PLEIDOOI ....

Dichterbijblij

GEEN
PLEIDOOI ....

Helpt ooit,
bij laag
Liefde-allooi !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Denk nadrukkelijk aan de toeslagen=schandaal-kliek van parlement, kabinet, rechters en zelfs journalisten !!! Omdat zij allen meededen moeten zij wel gelijk hebben ??! Natuurlijk niet !!! Wakker worden over de belangen en vriendjes-politiek en als je het daarover hebt, proberen ze je in het "gekkenhokje " te duwen !!! Laat je niet beduvelen !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘GEEN PLEIDOOI ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.