INLOGGEN
«»

Sterrenhemel

Ik kijk naar een donkere sterrenhemel
met in het midden de zwarte maan.
Hij lijkt me overal te volgen,
waar ik ook naar toe zou gaan.

De mooiste en helderste sterren
staan hier nu allemaal bij elkaar.
Ik kan er wel uren naar blijven kijken,
maar dan besef ik dat ik
naar jouw ogen staar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sterrenhemel’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.