INLOGGEN
«»

Het blauwe decor

 mag ik je baden
 in het licht van de sterren
 drogen met sluiers zon
 kleden met kussen
 van mijn warme mond

 om dan te dansen
 in het dauwnatte gras
 draaien en keren
 op muziek van de merels
 eindigen met slow motion pas

 want in het blauwe decor
 van de hemel
 strooit lente zijn bloesems
 waait wind haar lieflijk applaus
 voor jou mijn heerlijke vrouw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

05/04/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het blauwe decor’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.