Ik vind je leuk

Klasine

Ik vind je leuk,
Maar je bent zo anders
Ik vind je leuk
Ik had dit nooit verwacht
Ik realiseerde het pas later
Toen ik plots aan je dacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 29-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Klasine (Actief sinds: 29-08-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik vind je leuk’ van Klasine zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.