Fragmentarische liefde

wil melker


fragmentarische liefde


jij bent geen
fantoom in een
uiteenspattende droom
van fragmentarische liefde

jij had strelen en
struwelen als
hogere kunst in het
assortiment adoreren

jij zalfde preventief
beurse en kapotte
plekken die de
levensspiegel liet zien

sloeg bruggen van
liefde als afgronden
niet begaanbaar waren
in heilzame ontmoetingen

voelde intuïtief dat
duistere nachten onrust en
gevaar brachten door niet
nader te noemen machten

terwijl de breuklijnen
van het leven langzaam
heelden opende nacht
zijn hellebeelden

waar ik van het
hellend vlak gleed mijn
rug openreet voordat ik
jouw astrale arm greep

in jouw mentale kracht
vond ik de begeleiding
die mij vrijwaarde van het
gemankeerde leven op de dag


wil melker
13/06/2021/
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fragmentarische liefde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.