Je bent geweldig

Ditte

Je mag het best eens weten
je betekend veel voor mij
telkens weer als ik je zie
maak jij me super blij

Je mag het best eens horen
je bent geweldig, lieve schat
ik dacht, ik zeg het even
want ja, dan weet je dat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bent geweldig’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.