Ik hou nog van je

H.L.

 Ik heb je pijn gedaan
 Een hele tijd geleden
 Jij bent bij mij weg gegaan
 Ik was niet te overreden

 Ik was gemeen tegen jou
 Ik deed alsof ik je haatte
 Terwijl ik nog steeds van je hou
 Sinds jij me dumpte is mijn leven vol gaten

 Ik was gemeen om jou te sparen
 Zeker te zijn dat jij geen spijt kreeg
 Ik wilde dat jij je kinder'lijk onschuld zou bewaren
 En mij dus maar aan een geest'lijk zwaard reeg

 Ik had liever dat je mij haten zou
 Dan dat je ooit spijt krijgt van je keuzen
 Ik voelde mijzelf veilig bij jou
 En voelde mij dan ook reuze

 Jij dumpte mij, dat was het einde
 Ik deed alsof ik niet meer om jou gaf
 Terwijl mijn hart daar ten wegkwijnde
 Toen werd mijn oma gehaald door 't graf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

H.L. (Actief sinds: 19-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hou nog van je’ van H.L. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.