Die stenen keert

wil melker

 ik kras je hart
 waar gaten vallen
 ben een schoft

 en balanceer
 de waarheid in het midden
 op het valse tussenschot

 verdomme
 waarom ben ik het nu
 die stenen keert

 je lucht geeft
 waar je sterven moet
 omdat jouw tijd is gepasseerd

 ik heb geraakt
 wat slapen moet
 je hebt het niet verleerd

 nog schreeuwt
 de werkelijkheid geen reden
 maar alles voelt verkeerd

 ik haat me
 in dit ongeremde graaien
 het voelen aan je vel

 ik ben een del
 verkracht je in gedachten
 jouw vuur verbrandt mijn hel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die stenen keert’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.