INLOGGEN
«»

Leerde liefhebben

 aangevallen door woede
 gepijnigd door het leven
 vertrouwen beschaamd

 strijd opgegeven
 burchten versterkt
 in eeuwige, innerlijke tweestrijd

 toch leerde hij liefhebben
 hij genas, genoot en leefde
 en dat allemaal door mij

 moet ik het niet ook proberen
 vertrouwen en leven
 liefhebben en geven

 maar is mijn leven wel met dat
 van een hond te vergelijken
 of gaat dat mis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn gedichten worden met de dag slechter. Ik heb het door. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leerde liefhebben’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.