Kelders van mijn pijn

wil melker

 het liep
 over mijn huid
 stak met speldenprikken

 trippelde door
 nachtelijk geluid
 met snelle tikken

 het was ontsnapt
 uit opgeborgen zijn
 in de kelders van mijn pijn

 een vage tocht
 gaf opening
 door onoplettendheid

 ik heb het gat gedicht
 de deuren transparant gesloten
 met eerlijkheid van licht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kelders van mijn pijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.