Modisch in de kleren

wil melker

 heb alles gedaan
 om jou te imponeren
 auto’s huis en geld

 een vlotte babbel
 skivakanties vrienden
 modisch in de kleren

 het is niet gelukt
 jij zocht het jochie
 dat nog veel moest leren

 geen zelfverzekerd
 kijken maar verbazing en
 verwondering in uitproberen

 geen stoerheid in
 het arrogante weten en
 eigen kwetsbaarheid vergeten

 ik showde jou een droom
 jij zocht mijn zachte binnenkant
 onze liefde kreeg geen kans

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Modisch in de kleren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.