Melodie.

Els Hengstman-van Olst

Overal fluiten vogels
en fladderen in het rond,
de merel met zijn melodie
zingt in de morgenstond.

Uitbundig bloeien bomen
met zachte kleurenpracht,
er is maar één Schepper
Die dit alles heeft bedacht!

Het vult mijn hart met blijdschap
als ik Zijn handwerk zie
en opnieuw om mij heen
fluit de merel zijn melodie!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 29-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Melodie.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.