INLOGGEN
«»

De lente

Die koude winter is eindelijk voorbij,
oh!! ik ben super! mega! blij!
Zie je dat hemelsblauwe meer,
ik hou van mijn pluchen teddybeer.
Zie je de bloemen al groeien,
ik hoor de bijen al zoemen
Pasen en vakantie, de lente,
ZONDER DOCENTEN.
Ook alle diertjes zijn blij,
want het is de mooie maand mei,
Alle vogeltjes leggen een ei,
Iedereen zegt:' Hallo jij!'

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

mimi
Actief sinds: 16-03-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De lente’ van mimi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.