Geweest of een feest

Gertjan van der Kraan

Geweest of een feest

Hoe zie jij het Kerstfeest
Een feest van de Geest
Of is religie echt geweest
Wat denk je, als je dit leest
Ik beleef Kerstfeest bedeesd
Waaraan denk jij het meest
Eten als een familiefeest
Denken aan wat is geweest
Of toch een echt Kerstfeest
Denken aan Wie is geweest
Als Koning en toch bedeesd
Maar altijd aanwezig geweest
Als Vader, Zoon en Geest
Voor, tijdens en na Kerstfeest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geweest of een feest’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.