Speciaal voor jou.

Henny van Bommel

Het uitkomen van wensen,
voor jou,
speciaal voor jou,
ach,
met onze handen
kunnen we het niet maken,
nergens is het te koop,
maar altijd,
altijd weer,
is er hoop.
En er zijn
voor jou
vele wensen,
zo oprecht gemeend
en goed,
ja, voor jou
en jouw dierbare mensen,
om gelukkig te zijn,
om gezond te zijn,
ook wensen we,
speciaal voor jou,
veel te lachen,
dat kan n.l. nooit genoeg,
geen tranen,
geen verdriet,
dat mag echt
helemaal niet.
Gezellige en prettige
bezigheden,
maar geen te zwaar gezwoeg.
Voor ieder
is er veel te wensen,
weet je,
eigenlijk,
is het nooit genoeg.
Ach, mochten toch,
mochten toch, alsjeblieft,
die wensen, die gedachten,
vervuld worden
door het Nieuwe Jaar,
en zeker,
heel zeker ook,
voor ............( naam geadresseerde )

Als we dat,
dat belangrijke van
wensen vervullen
door het Nieuwe Jaar,
mogen verwachten,
dan danken wij
van harte,
ja, heel erg van harte
20 .........., het Nieuwe Jaar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henny van Bommel (Actief sinds: 05-01-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Speciaal voor jou.’ van Henny van Bommel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.