INLOGGEN
«»

Gek

Ik ontmoette een gek
zo iemand
waar iedereen om lacht
die vreemd doet en dingen
zegt die men vreemd vindt

Ik sprak met een gek
over de dingen
van het leven
en hij vertelde over
zijn gevoel

Ik verliet een gek
want het was tijd
het bezoek
moest gaan

Dat voelde heel gek

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gek’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.