INLOGGEN
«»

Paarse art-deco

Foutief aangelegde leiding
trilt uit zijn voegen
we zwoegen ons door bergen
stof om hier achter onze
grote vriend
ons werk te doen

Springt een leiding
uit de binnenmuur
verloren geraakt, geschrokken
in vrees-gedraaide spelonken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paarse art-deco’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.