Waardeloos sinds WAO

Vrouwke

Waardeloos sinds WAO.

Jij bent waardeloos voor ons bedrijf
zeiden ze in het ziekenhuis.
Ik was zwaar overspannen geraakt
en zelfs op een andere afdeling
wilden ze me niet plaatsen.
Met pas 28 jaar al in de WAO beland
waardeloos gevonden voor betaald dienstverband.
Ga maar vrijwilligerswerk doen.
Maar zelfs daar vonden ze me niet waardevol
want als ik vroeg na een jaar
om een betaalde baan
zeiden je dat ben je niet waard.
WAO is dus Waardeloze Arbeidster Oprotten.
Ik krijg er een complex van
Ik voel me aan de kant gezet.
Ze vinden me niks waard.
Ze spelen open kaart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 31-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus. Door de maatschappij aan de kant gezet.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waardeloos sinds WAO’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.