Vertellen

Missy

Ik wil je wat vertellen,
Maar ik weet niet hoe.
Ik wil het je wel zeggen,
Daar heb je het recht toe.

Ik moet je wat vertellen,
Maar je luistert niet.
Je wilt het ook niet horen,
En we willen geen verdriet.

Ik zie in dat ik je wat moet vertellen,
Maar ik merk ook dat het niet gaat.
Toch moeten we het diepe in,
Besef ik echt nu je daar zo staat.

Ik probeer je wat te vertellen,
Maar het verkeerde komt eruit.
Ik storm en stuw en brand,
Maar dat interesseert je zelfs geen fluit.

Ik kan het je niet vertellen,
Ik weet het zelf ook niet zo goed.
Overspoelend breng ik ons tot het randje.
Maar jij zit zelfs nu nog zo vol moed.

Ik stop maar het je te vertellen,
Heb veel gedachten nu in mij.
Ik moet eerst alles op orde krijgen.
Mijn hart kijkt huilend toe vanaf opzij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Missy (Actief sinds: 18-05-2016)

Informatie bij het gedicht

Gedachten, gevoelens, wensen, probeer er maar eens woorden aan te geven... Soms is het moeilijk om te praten met iemand, zelfs al houd je van diegene, of juist dan, omdat je diegene geen pijn wilt doen... Herkenbaar? Dit gedicht gaat daar over; over de gedachten, twijfels, en (mislukte) pogingen om eens te praten over dat wat er toe doet...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vertellen’ van Missy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.