INLOGGEN
«»

Vergeet me niet

Vergeet me niet
Laat me niet achter
In duister gehuld
Verlang na
Verlichting in ons
Om nader te komen
Waartegen we vechten
Verlies verloren vriendschap
In donkere gedachten
Kwel ons niet
In liefde
Als in het prille begin
Schuilt nog steeds
In ons samen
Vertrapt en verstoten
Houden van
Elkander

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vergeet me niet’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.