Neem mijn kind'ren in Uw Hoede

Petra Groeneveld

Neem mijn kind'ren in Uw hoede
Heer, bescherm ze en bewaar ze
De boze gaat zo hard te keer
Soms is het mij te moede

Van jong tot oud ontferm U Heer
Laat ze U niet vergeten
Geef ze Uw Heilige Geest
De Trooster voor dit leven

Bewogen ben ik om hun lot
Ontferm . ontferm U lieve God


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Gebed voor mijn kinderen en klein en achterkleinkinderen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Neem mijn kind'ren in Uw Hoede’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.