Rondeel.

Nolofanilo


De weg na de geboorte.
[ Rondeel. ]

De weg na de geboorte
het kind gaat de toekomst tegemoet
een wonder, je wordt slimmer
de weg na de geboorte
voor velen heel bijzonder
wat fout is, wat wijs
de weg na de geboorte
het kind gaat de toekomst tegemoet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nolofanilo (Actief sinds: 25-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rondeel.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.