Geworden wie ik ben

Mandy

Wie zou ik zijn
Zonder alles wat ik heb meegemaakt
Zonder alle pijn in mijn leven
De pijn die mij zo heeft geraakt
De bijzondere personen die ik verloren heb
Maar me kracht en inzichten hebben gegeven
Het is de pijn die mij heeft gemaakt
En kracht geeft om door te leven
Ik weet wat verliezen in houd
Heb vaak genoeg me wonden moeten likken
En ook heb ik mogen ervaren
Hoe het voelt als mensen je laten stikken
Maar beetje bij beetje
Herpak ik mezelf steeds weer
Sterk ben ik geworden
Maar owh wat doet dat zeer
Ik ben ik en jij bent jij
Maar wie was ik geweest zonder de pijn
Een simpel leven
Als alles rozenkleur en maneschijn zou zijn
Maar nee ik sta in mijn schoenen
En daar ben ik op mijn plek
Soms niet wetend wat te doen
Maar aan eigen liefde geen gebrek
Vaak te horen gekregen
Mandy hoe hou je het nog vol
Maar helaas los je deze pijn niet op
Met een paracetamol
Dus zal ik zeggen
Dank je wel voor de pijn
Dank je wel voor het verlies
Laat mij maar mij zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mandy (Actief sinds: 27-09-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geworden wie ik ben ’ van Mandy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.