Ik word gepest

A M

Hij verspert me steeds de weg,
Smeken helpt niet, wat ik ook zeg.
Door hem kom ik steeds te laat,
daarom vroeg ik mensen raad.
Maar ouders zeggen; Stel je niet aan,
en docenten; Dan moet je eerder weggaan.
Daarom vraag ik jou,
‘Wat moet ik nou’?
Hij heeft trouwens deze naam gekregen;
Wind Tegen…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

A M (Actief sinds: 16-02-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik word gepest’ van A M zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.