INLOGGEN
«»

Verwachte herfststorm

Ik schiet danig in de lach; zo mal ook... Zij loopt
met razend snelle pas, een Zuidwesteroutfit aan
Uit voorzorg alvast zo uitgedost; haar hond loopt
blij kwispelend achter haar aan.

Híj wordt totaal nog niet gehinderd door te
verwachten storm en heel veel nattigheid...
Hij snuffelt, plast en poept en rént verder achter
haar, wil niet uit het oog verliezen gaan!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verwachte herfststorm’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.