LEGERE SCHAPPEN !!!

Dichterbijblij

LEGERE
SCHAPPEN !!!

Wat minder in vertrouwde,
of wat meer bij vreemde
concurrenten, te gaan
behappen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Vanwege staking voor behoorlijker loon plat leggen van distributie-centra ! Schatrijke verkoop mag wel eens wat meer afschuiven aan hard werkende en slecht betaalde medewerkers ! De klanten gaan vanzelf wel naar de concurrent, ondanks dat jij , tot nu toe nog steeds de grootste bent ! Zonder de goodwill van je klanten ben je nergens ! Lekker Puh !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LEGERE SCHAPPEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.