Valentijnsnacht

Joris Olivier



Ze zei mij ze bij mij zou komen,
mij bezoeken in mijn dromen,
zag haar naar mijn bed toe gaan,
slechts doorzichtig gewaad aan.

Toen ze voor mijn bed stond,
gleed haar gewaad op de grond.
Eronder had ze gans niets aan,
gaf mijn ogen zo ruim baan.

Ze schoof naast mij in mijn bed,
daarvoor vroeg ze geen belet,
drukte haar borsten tegen m’n lijf,
haar tepels waren heerlijk stijf.

Dat was ’t begin van een nacht,
die veel sensuele erotiek bracht,
vol van passie en extatische lust,
die met veel liefde werd geblust.

Bij ’t ontwaken was ze verdwenen,
maar ‘k weet zeker ze is niet henen,
komende nachten komt ze weer,
beleven die hartstocht elke keer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Valentijnsnacht’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.