dromen

godschalk ludo

Dromen
Langzaam vervagen mijn onvervulde dromen,
verdwijnend tussen het ouder worden en mijn tanende levenskracht.
Ik weet nog wel hoe ze bij mensen binnenkomen,
hoe en waarom elke mens er zo naar smacht.
Besef echter wel in de herfst van een tanend leven,
bij het ontbreken van jonge kracht,
je alleen maar een droom kan verder geven,
omdat de mensheid dat soms verwacht.
Dromen krijgen een nieuwer leven,
door ze een anderen door te geven.
Dromen.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘dromen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.