Op de plaats vooruit

Joris Olivier

Op de plaats vooruit

Denken aan tijd lang geleden,
brengt tijd als herinnering in ‘t heden.
Soms zijn herinneringen fijn,
dan doen ze verschrikkelijk pijn.

Toekomstig denken kan niet,
spaart in ‘t heden veel verdriet,
maar ook iets fijns zie je niet,
als je ‘t toekomstige somber ziet.

Lieve lezer geniet van ‘t heden,
van mooie herinneringen uit ‘t verleden.
Leg de basis voor een fijne toekomst
door te zorgen dat je ‘t nu niet verslonst.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op de plaats vooruit’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.