Naprater

Gertjan van der Kraan

Naprater

Wordt geen naprater
Want vroeger of later
Krijg je daar spijt van
Maar nu het nog kan
Geniet van het gegeven
Van kleur in je leven
Niet om in te kaderen
Maar om te benaderen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naprater’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.