Onomkeerbaar

Henk Hoek

Het is raar om terug te wensen
Wat je vroeger hebt gehad
Wat je toen niet echt waardeerde
Wat een rijkdom je bezat
Het is raar nu te begrijpen
Hoe ondankbaar je toen was
Hoe gemakkelijk je leefde
Dat besef is er nu pas
Het is vreemd te moeten zeggen
Dat wat je toen had dat was goud
Het toont lef te kunnen zeggen
Wat ik opgaf
Dat was fout

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk Hoek (Actief sinds: 19-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onomkeerbaar’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.