INLOGGEN
«»

Reflectie

Soms moet je luisteren
naar je eigen woorden.
De microfoon op je
headphones aansluiten
en het vreemde uit je stem halen.

Soms moet je een stoel pakken
en naast jezelf gaan zitten.
Laat er dan maar even
een ongemakkelijke stilte zinderen
voor je vraagt hoe het gaat.

Pas als je jezelf weer
in de spiegel herkent,
kan je die de anderen voorhouden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Reflectie’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.