Thuiszorgmedewerkster

Dakoyria

Zij komt binnen met een elegantie, die verwacht
je niet zomaar bij iedereen...
Een heerlijk zachte geur omringt haar subtiel,
maar al gauw vindt zij alweer de deur

Tien minuutjes hoogstens voor iedere cliënt
"Mijn" tijd is op, door onder meer gebrek aan
verdere mankracht Ach ja, zij hanteert een
strenge norm...

Voor ieder voldoende tijd en aandacht, wel
wat beschaamd stem ik in met de uitleg van
deze "stiel".

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Thuiszorgmedewerkster’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.