Creativiteit door lamlendigheid

Dakoyria

Soms, door wat slapte en me niet lekker
voelen gedreven, zoek ik niettemin mijn
bed niet op
Creativiteit die ik wonderlijk genoeg mocht
beleven...

Ik kleurde naar hartelust, kleuren die niet
samen kúnnen gebruikte ik gerust
Het werktuiglijk verkregen resultaat bevalt
me, niet eens zo raar!

Het lijkt uiteindelijk of ik ook opkikker erdoor
Ik deed zomaar wat en toch kan het ermee
door Die akelige stress die te vaak een
hoofdrol speelt Nu dan even niet!

Ik neem me voor wat vaker te freewheelen...
Ik vind het heerlijk en het is voor van alles goed
hoor.

Dakoyria, 11 maart 2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Uit zomaar doelloos maar wat aanrommelen -door welke oorzaak dan ook- ontstaan vaak verrassende resultaten! Dakoyria, 11 maart 2024.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Creativiteit door lamlendigheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.