E. Z. V. E.

Inge Depauw

Een zuster voert een andere naar de dokter,
het hospitaal, de bank, ...
Ze heeft haar leven in de missies gesleten,
in een centrum voor kinderen met een fysieke beperking.

Nu zijn de afstanden niet meer zo groot,
maar de herinneringen wel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Inge Depauw (Actief sinds: 03-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Deze tekst maakt deel uit van tekstbundel DIT WAS 2022.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘E. Z. V. E.’ van Inge Depauw zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.