INLOGGEN
«»

Geen kijkje in mijn hart

 Probeer de woorden te vinden
 Die jaren verloren zijn
 Mijn gevoelens op papier

 Het voelt als falen
 Een verloren gevecht van mij
 Maar ik heb nooit gestreden

 Heb het niet geprobeerd
 Maar me tegen jou verdedigd
 Was niet mijn gevecht, het jouwe

 Ik weerhield jou van alles
 Geen kijkje in mijn hart
 Je had ook geen enkel idee

 Je gaf op en verloor me
 Zoals je altijd doet
 Maar ik koos voor jou

 Een grote fout
 Eén van mijn vele
 Had het nooit moeten doen

 Had jou niet moeten verkiezen
 Boven wie ik ook had laten stikken
 Maar had allemaal moeten opgeven

 Jullie allemaal verliezen
 Is beter dan wat ook
 En nooit meer dit gevecht

 De tweestrijd in mijn leven
 De geheimen die me wurgen
 Het toneel van alledag

 Wil je nooit meer terug
 Niet je huilbuien en woede
 Je misvattingen en zwakte

 Ik walg van jouw leven
 Kan je druk niet langer aan
 Ik bezwijk onder je leugens

 Eigen leugens slepen me mee
 Naar de verlaten eenzaamheid
 Beter dan jouw gezelschap

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn moeder, niemand haat ik meer dan haar. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geen kijkje in mijn hart’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.