Bij ervaren shit verwent zij me graag

Dakoyria

Zonder enig gevraag liet zij me binnen en
verwende me overduidelijk zo graag
Ik kreeg een overheerlijk advocaatje met
slagroom en aan wilde kersenlikeur een
fikse laag

Dat alleen al kalmeerde en bovendien had
de hond veel aandacht voor mij...
Het is zo weldadig daar binnen maar ik
behoed me voor al te vaak

Ook zij kent immers haar eigen leven,
het is precies goed zoals het nu is,
juist ingeschat en daarom ráák!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bij ervaren shit verwent zij me graag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.