INLOGGEN
«»

autisme

Gevangen in je eigen wereld
waar het rustig is en stil,
voor iedereen onbereikbaar,
een plek om je terug te trekken
wanneer je maar wil.

Gevangen in het ritme van herhalingen
die je een veilig gevoel geven,
afgesloten van de grote, boze wereld
leid jij zo je eigen leven....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

inge hekman
Actief sinds: 20-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘autisme’ van inge hekman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.