Extreem moeilijke woordzoeker klaar

Dakoyria

Ik had het éindelijk eens voor elkaar:
die zo heel moeilijke en uitgebreide
woordzoekerpuzzle... Het was wel
genoeg; dit intens lange nadenken en
uiterste gezwoeg!

Mijn zinnen had ik koppig gezet op
slechts één te winnen prachtige leren
tas... Zo goed als ik die kon gebruiken...
Ik was vást ermee in mijn sas!
De oplossing was correct, maar die
moest ik helaas met zeer velen delen...

Ik werd de winnaar dus niet, slechts de
teleurstelling moeten velen!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Extreem moeilijke woordzoeker klaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.