INLOGGEN
«»

Wat ik wil ...


Ik stel me zo voor... anno 2020
Elk jaar rond deze tijd stellen onze kinderen dezelfde vraag . Wat wil je graag voor Nieuwjaar?
Dit jaar was zo bizar en somber,dat ik tijd genoeg had om in mijn eentje daarover diep te gaan nadenken.
En ik kwam tot dit besluit.
Wat ik wil voor Nieuwjaar? Ik wil jullie.
Ik wil dat jullie naar huis zullen blijven komen,ik wil dat jullie ons vragen blijven stellen,vragen om advies,een vraag om hulp ,een vraag waar jullie nood aan hebben..
Ik wil dat jullie over je beslommeringen praten,dat je een traan met ons deelt,dat je het leven bespreekt,wat dan ook ! Vertel ons over jullie plannen,jullie dromen,jullie doel.
Ik wil graag dat jullie je leven met ons blijven delen,toon me ook af en toe jullie lach.
Want jullie horen lachen , klinkt als muziek in mijn oren.
Zo weten wij dat we het van bij je geboorte goed hebben gedaan.
Geef me dan de tijd om te zitten en “ons werk” te bewonderen,daar zijn we trots op.
Ik wil dat jullie een mooi leven hebben ,voor julliezelf en jullie partner en
dat jullie leven nog mooier wordt dan het mijne.
Ik heb al de dingen die ik nodig heb, nu wil ik jullie graag gelukkig en gezond zien.
Dus als je me vraagt wat ik wil met Nieuwjaar,dan zeg ik : “niets,dankjewel,
ik wil alleen maar jullie”.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

GRIETJE
Actief sinds: 10-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat ik wil ...’ van GRIETJE zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.