Met elkaar de ijssalon bemannen...

Dakoyria

Fijn! Met zijn allen in drommen naar de alweer
open zijnde ijsssalon...
Keurig aansluitend in de lange rij totdat jij aan de
beurt bent en jouw smaak er won!

Buiten voor het vaderland weg babbelend en zo
vlug alweer jouw zakgeld op... Dat is flink balen
en wachten tot de volgende week Soms duren
zeven dagen best wel lang, wat ik hierbij zeg!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met elkaar de ijssalon bemannen...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.