mijn droom

mientje damen kruisbergen

ik zit op de bank en kijk naar buiten,
het laatste straaltje zon lacht me toe.
ergen in het bos hoor ik nog een merel fluiten,
ik ben in gedachten bij jou mijn grote vriend,
waar ik nog zo veel van hou,
dan denk ik waar zal je zijn?
hoe zal het daar verder gaan?
een echt ander leven zonder pijn?
het is alof ik je armen voel om me heen
even heel even ben ik niet alleen
we zitten samen op de bank kijkend naar dat ene
straaltje zon en denkend hoe alles eens begon.
ik schrik op van de telefoon,
ben weer terug bij de harde waarheid
ik voel dit alles was slechts een illusie,
want alles ja alles was slechts een droom.
je moederxx

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

mientje damen kruisbergen (Actief sinds: 16-11-2022)

Informatie bij het gedicht

dit gedicht heb ik gemaakt voor mijn overleden zoontje die op 10 jarige leeftijd is overleden aan citic fibrose [taaie slijm ziekte] ik heb zelf ook een gedichte site die schreef ik voor een ieder die ze willen lezen maar dit is de eerste keer dat ik hier een gedichtje naar toe stuur maar met liefde gedaan hartelijke gr m damen kruisbergen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn droom’ van mientje damen kruisbergen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.