ACCU !!!

Dichterbijblij

ACCU !!!

In jouw levenskracht,
die alleen vervult
en bepaalt,
wat in je leven,
als verrassing wacht !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Alles draait om energie ! Je gezond opladen moet daarom de hoogste dagelijkse aandacht hebben ! Het is de bedoeling dat je dat van baby af aan goed hebt geleerd van je moeder ! Als dat gebeurt weet je altijd wat je te doen staat om alle problemen steeds goed op te lossen ! Zonder goede gezondheid, draait alles in de soep ! Zo is de wereld nu !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ACCU !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.