INLOGGEN
«»

Bang

Bang voor de toekomst.
Bang van het heden
Bang voor mezelf
En voor het verleden
Hoop voor morgen
Spijt van wat was
Leeg vandaag
Vul weer een glas
Vol moed een proost
Op wat nog gaat komen.
Zou het echt?
Of blijf ik maar dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Floor Pits
Actief sinds: 29-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bang’ van Floor Pits zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.