INLOGGEN
«»

Paniek

Paniek

Het komt omhoog uit het niets
Het komt omhoog bij een kleine hint
Het is alsof ik keihard fiets
En ben ik weer het kleine kind

Alle rot gevoelens en ellende in 1 keer in mijn hoofd
Van elk gezond verstand beroofd
Fiets ik van hot naar her en weer terug
Alles om het kwijt te raken en vlug

Huilen is het enige dat ik dan kan
Daar word ik dan weer rustig van
Net zo snel en uit het niets gaat het dan dalen
En kan ik er weer mijn schouders over ophalen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Moemi
Actief sinds: 06-01-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paniek’ van Moemi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.